Moderátor TV Nova o děsivé nehodě: Vysekal jsem se a šili mě bez umrtvení

Dovolenou si moderátor vybírá hlavně podle svých časových možností. "Toho času mám málo. V podstatě málokdy vím, kdy budu moct na tu dovolenou odjet, a je to mnohdy velké dobrodružství. Ale když to jde, tak se snažím si ji vybrat co nejdřív, protože je to samozřejmě levnější. Já mám pak svůj klid a můžu se těšit," řekl Martin Pouva.

Nejraději má bezstarostnou dovolenou. "Ideální představa je být v teple, v klidu a nic neřešit. Číst si na pláži a u toho popíjet dlouhý drink. Zažil jsem ale i dobrodružnou dovolenou, když jsem se vysekal na čtyřkolkách v Egyptě. Měl jsem asi devět stehů na koleni a místní doktor mě sešíval bez umrtvení. Já mu přezdíval Mengele a mám památku na celý život," popsal moderátor nepříjemný zážitek.

[chooze:article;value:533975]

​Pouva je milovníkem Rally Dakar, která v těchto dnech probíhá. "Na Dakaru jsem byl jednou v Saúdské Arábii. To bylo ještě před covidem, kdy tam přijelo asi 40 Číňanů z Wu-chanu, všichni nás objali a nakazili. To byla jedna věc. Druhá byla, když jsme přijeli asi ve tři v noci do hotelu, tehdy ještě s legendárním navigátorem Karla Lopraise Pepou Kalinou. Ve tři v noci nám řekli, že pro nás pokoj nemají, i když jsme ho měli zabukovaný," zavzpomínal Pouva.

"No, a tak jsme se sebrali, jeli jsme za klukama do bivaku. Já jsem si lehl na lavičku v době, kdy bylo venku asi pět stupňů. Dal jsem si pod hlavu mikinu, přikryl jsem se bundou a dobrou," dokončil zážitek.

Jinak Pouva jezdí rád do Egypta. "Já tam nic neřeším, jsem v klidu, i když je to pro mnohé zvláštní destinace, nicméně mně se tam líbí. A místo, kam bych se chtěl letos podívat, je New York. Doufám, že se mi to povede," uzavřel moderátor Televizních novin.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.