Moderátor TV Nova překvapil šťastnou novinou. Stane se potřetí otcem

[chooze:gallery;value:29335]

Letos v únoru se Martin Čermák radoval z narození dcery Medy. "A není to málo, Antone Pavloviči?" zažertoval teď moderátor na sociálních sítích a oznámil, že s manželkou Simonou čekají druhého společného potomka. 

Když se to dozvěděli, měli prý obrovskou radost. "Termín porodu je v půlce ledna. To znamená, že naše děti mezi sebou budou mít nějakých 11 měsíců. My jsme rádi, že budou takhle blízko u sebe. Budou to takoví parťáci," svěřil se TN.cz Čermák.

[chooze:article;value:489607]

Přiznal však, že ani on sám nečekal, že další dítě přijde tak brzy. "Nechávali jsme tomu volný průběh. Plánované to úplně nebylo, ale nedělali jsme nic proti tomu," vysvětlil moderátor.

S manželkou už sice pohlaví miminka znají, veřejnosti ho však zatím neprozradí. "Chceme si to ještě chvilku nechat pro sebe," dodal Čermák, který má z předchozího vztahu ještě jednu dceru. 

[chooze:article;value:526725]

V poslední době Čermáka provází štěstí, kromě osobního života se mu daří i v práci. V neděli 29. října startuje jeho nový pořad Za pět minut dvanáct, který bude každý týden moderovat. Čermák se nejdříve s hosty pustí do politické diskuze, poté bude následovat téma týdne a na závěr se bude věnovat rozhovoru s osobností, která za uplynulý týden hýbala Českem. Celková stopáž vysílání bude přibližně 70 minut.

Radost a slzy štěstí. Moderátor Martin Čermák se zasnoubil (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.