Moderátor TV Nova se raduje z miminka. Holčička dostala krásné jméno

Martin Čermák se se svou ženou Simonou radují z prvního potomka. Holčička se narodila v neděli. "Manželka byla moc statečná, zvládla to skvěle a odpoledne tak přišla na svět naše krásná Medinka!" pochlubil se TN.cz moderátor.

Rodiče si tak užívají chvilky nefalšovaného štěstí. "Máme obrovskou radost. A hlavní je, že jsou obě v pořádku," dodal Čermák. Ten se stal dvojnásobným otcem. Se svou bývalou partnerkou totiž už jedno dítě má. 

[chooze:article;value:454781]

Miminko bylo plánované a pár se na něj moc těšil. "Když jsme se stěhovali do nového domu, říkali jsme si, že tam chybí už jen miminko," svěřil se Čermák loni v listopadu v pořadu Život ve hvězdách.

Také o jménu měli jasno. I když při vybírání nechyběla také rozepře mezi partnery. "Ani jednomu se nelíbilo jméno, které chtěl dát ten druhý. Takže zjištění, že je to holčička, nám to krásně vyřešilo," vysvětlil Martin.

Do velké "novácké rodiny" tak přibyl další člen. Velkou radost má i Veronika Petruchová, která s Čermákem tvoří jednu z moderátorských dvojic Televizních novin. "Moc vám gratuluji a Medušce přeji krásný život plný lásky, zdraví a štěstí. Jsem šťastná teta z telky. Užívejte si společných chvil a také nové etapy života," vzkázala novopečeným rodičům Veronika.

Za celou redakci TN.cz Martinovi i jeho manželce gratulujeme a malé Medince přejeme jen to nejlepší. Snad jako správné "nedělňátko" ji bude po celý život provázet jen samé štěstí.

Podívejte se, jak Martin Čermák požádal svou ženu o ruku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.