Moderátor TV Nova ukázal krásnou rodinu. Miminku se daří skvěle

[chooze:gallery;value:34544]

​​Rodina Martina Čermáka se během jednoho roku rozrostla o dva členy. S manželkou Simonou před 11 měsíci na svět přivítali dceru Medu a 16. ledna se dočkali další holčičky, Larinky. 

Porod naštěstí proběhl bez jakýchkoli potíží. "Maminka skvěle zvládla celý porod a je v pořádku," uvedl Čermák, který si po pár dnech svoje holky mohl odvézt z centra porodní asistence v Litoměřicích domů. 

S pobytem v zařízení prý byli moc spokojení. "Naprosto skvělý přístup, všichni profesionální a milí! Cítili jsme se tam jako doma," řekl moderátor. Rozpovídal se i o samotném porodu, který byl prý jedinečný.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martin Čermák (@martincermak_)

"Jako jednomu z prvních párů u nás nám umožnili rodit na porodním gauči tak, že jsme mohli celý porod prožít spolu. Byl to neskutečně silný zážitek, a moment, kdy doktor položil čerstvě narozenou Larinku manželce na hrudník, budu mít v paměti už napořád," popsal Čermák. 

Druhé dítě tak rychle neplánovali

Druhé dítě si manželé moc přáli, ale sami nečekali, že přijde tak rychle. "Nechávali jsme tomu volný průběh. Plánované to úplně nebylo, ale nedělali jsme nic proti tomu," vysvětlil před několika měsíci moderátor.

[chooze:article;value:536806]

​Nakonec jsou ale s manželkou rádi, že budou mít holky k sobě věkově blízko. Z předchozího vztahu má moderátor ještě jednu dceru, které je 7 let.

Martin Čermák je hvězdou pořadu Za 5 minut 12. Podívejte se, o čem pořad je:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.