Moderátorka Nguyenová: Z asijské strany mám pracovitost, z české humor

Moderátorka pořadu Na vaší straně Nguyenová je z otcovy strany Vietnamka. "Děti to dávají sežrat," řekla o své zkušenosti z mateřské a základní školy. Dnes už je ale podle ní situace lepší. "Byla jsem tam jediná Asiatka," dodala.

Pak se to ale proměnilo v přednost. "Člověk v davu vyniká už jen tím, jak vypadá, jak se projevuje a nejenom tím, co umí," popsala. Myslí si, že jí to pomohlo i v profesním životě.

[chooze:article;value:555635]

Zkušenosti z dětství stojí i za její ostřejší povahou, myslí si. "To takhle otloukal život sám. Člověk se setkával i s tím, že neměl zastání v učitelích," rozebrala své další zkušenosti.

"Z asijské stránky mám určitě disciplínu. Vidím to i na svých sourozencích, prostě to v sobě máme," uvedla další výhodu, kterou jí původ přinesl. To jí údajně pomohlo třeba při studiu. Po české mamince zase zdědila smysl pro humor.

[chooze:article;value:555496]

A problém se střetem kultur nemá ani její snoubenec. Vietnam spolu navštívili vloni. "On je přizpůsobivý a měl za sebou i nějaké návštěvy asijských zemí," řekla Nguyenová. Líbila se mu údajně třeba vietnamská příroda.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.