Moderátorka Petruchová: Pracovala jsem v casinu. Úspěšní lidé se stávali troskami

V televizi Nova pracuje Veronika Petruchová skoro deset let. "Dalo mi to strašně moc – práci, kamarády, místo v životě, ve kterém se cítím jistě, dobře a dává mi to smysl. Jsem za to strašně ráda. Navíc je to hrozně pestrá práce," svěřila se. Zároveň přiznala, že na ní občas dolehne krize. "Nikdy to ale nebylo stylem "kašlu na to, jdu pryč". Spíše člověk pochybuje o sobě, jestli to dělá dobře, jestli podal ideální výkon, a tak," vysvětlila.

Diváci mohou Petruchovou často vidět ve dvojici s Martinem Čermákem. Moderátorka je ráda, že má za kolegu právě jeho. "Martin je super parťák. Jsem ráda, že nám to hezky sedlo a jsme zároveň i kámoši. Když nemám svůj den, už mě zná natolik, aby mě dokázal uklidnit. Rád zpívá nahlas, dělá to často a tím mě dokáže dostat do dobré nálady," řekla.

Veronika Petruchová je prý často porovnávána s Lucií Borhyovou a moderátorce toto srovnání lichotí. "Lucka je naše bohyně, je to krásná ženská a milá kolegyně. Mezi námi je to úplně v pohodě a neexistuje žádná rivalita, o které některá média psala. Když se potkáme, ráda si s ní popovídám," pronesla.

[chooze:article;value:561933]

Moderátorka zavzpomínala i na období před prací v médiích. Poté, co se přestěhovala z Hroznové Lhoty do Prahy, si vydělávala zajímavým způsobem. Pracovala totiž v casinu. "Dostala jsem se tam úplně náhodou. Vytiskla jsem svůj životopis, kde nic nebylo. A zrovna v tomto casinu mě vzali hned. Dělala jsem tam dva roky a u toho studovala žurnalistiku, takže jsem někdy nespala šedesát hodin. Moje koncentrace byla proto občas problémem," přiblížila.

Nejen z důvodu časové náročnosti byla tato práce obtížná. Složité pro Petruchovou bylo i sledovat osudy lidí, kteří propadli závislosti na hazardu. "Viděla jsem spoustu příběhů, kdy se úspěšní muži postupně stávali troskami. Nedávno jsem jela do práce a viděla jsem jednoho pána, co do toho casina chodil. Teď seděl na lavičce a je z něj bezdomovec," uvedla příklad.

"Nikdy nebudu gamblit a vy byste, diváci a čtenáři, neměli taky. Ono se to strašně podceňuje. Říkáte si, oni tam něco mačkají, tipují nějaká čísla, ale ve finále to člověku dokáže pořádně zamotat hlavu," doplnila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.