Moderní bydlení

Moderátorka pořadu Na vaší straně se vdala. Svatbu nezkazil ani přívalový déšť

Na usedlosti s příznačným jménem Šťastná samota se ve čtvrtek moderátorka Linda Nguyenová rozhodla svou samotu oficiálně ukončit a vzít si svého přítele Matěje. Své ano si novomanželé měli říct v pravé poledne. Kvůli dešti ale museli nejen s prvním manželským polibkem ještě zhruba hodinu počkat. Podle novomanželů jim ale pršelo štěstí.

"Jsme odhodlaní si ten den užít a jsem vlastně ráda, že to takhle bylo, protože to máme takové zpestření," popsala Linda. Nejednalo se o jediné zpestření, moderátorka v redakci známá především pro svůj smysl pro humor a často hlučný smích se zapotila například při navlékání prstýnku, který ženich už zřejmě jen tak nesundá.

[chooze:article;value:566588]

​"První pocity v manželství? Je to štěstí, že jsme obklopení lidmi, které máme rádi, že jsou tady naši přátelé, naše rodina a jsou s námi u našeho velkého dne," dodala vděčně Linda.

"Jaká bude Linda manželka? Milující, přísná, panovačná, ale hlavně milující a starostlivá!" řekl novomanžel Matěj.

Na veselce nechyběly ani další tváře televize Nova, které můžete vídat pravidelně na televizních obrazovkách. "Novomanželům bych popřála, aby si vážili toho, co mezi sebou mají, protože to vůbec není samozřejmost a je to obrovský dar," uvedla moderátorka Bára Divišová.

"Já bych Lindě a Matějovi popřála, aby měli hlavně trpělivost, protože vím o Matějovi, že nerad pere prádlo, takže Lindi, až Matěj zase nebude chtít prát, tak buď hodně trpělivá," vzkázala reportérka Klára Pospíšilová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.