Moderátorka SuperStar je už půl roku matkou. Teď prozradila pohlaví dítěte

[chooze:gallery;value:32374]

​Adela Vinczeová (42), rozená Banášová, se netajila tím, že cesta k vytouženému děťátku byla trnitá. S manželem Viktorem, který moderuje slovenské Televizní noviny na Markíze, nakonec v lednu dítě adoptovali, jak píše slovenský deník Topky.sk.

Bohužel ale při adopčním procesu museli manželé podepsat mlčenlivost, a tak veřejnosti nemohli sdělit žádné detaily o svém novém přírůstku do rodiny.

Pohlaví dítěte už ale nebylo možné dlouho udržet pod pokličkou, tak pár dal tajnosti stranou. "Je to chlapec. Je nám jasné, že už i širší okolí to zachytilo," potvrdila Adela tuto informaci slovenskému portálu pluska.sk.

[chooze:article;value:482752]

​Známá moderátorka se také nechala slyšet, že se doma nyní rozhodně nenudí. "Je velmi živý, takže máme o aktivitu a zábavu postaráno. A je i zajímavé pozorovat reakce okolí. Lidé se totiž většinou shodnou v tom, že je rozdíl, jestli máte děvčátko, či chlapce," prozradila Adela, jak to u nich doma teď vypadá.

S početím dítěte moderátorka bojovala už řadu let. Před deseti lety se jí sice podařilo otěhotnět s jiným parterem, ale bohužel potratila. Se současným manželem se o dítě snažili od roku 2017, bohužel marně. A tak se rozhodli pro adopci. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.