Moderátorka SuperStar se dočkala: Adela (42) se raduje z prvního dítěte

Po letech planých nadějí se slovenská moderátorka Adela Vinczeová konečně dočkala. S manželem Viktorem Vinczem se radují z vytouženého dítěte. Adopční proces sice ještě není u konce, už ale mají děťátko doma a užívají si s ním každičký okamžik.

Před jejich bratislavským domem je ve středu přistihli fotografové portálu Pluska s dětskou autosedačkou. "Děťátko máme doma asi měsíc. Nemůžeme o něm ale nic konkrétního prozradit," řekla Vinczeová.

[chooze:article;value:410074]

"Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví, ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to ještě velmi citlivé," vysvětlila.

"Zkušební doba trvá několik měsíců, musí se tam stát ještě zákonné věci. Dělá se to postupně. Kdybychom si to dítě měli vzít, až když by bylo oficiálně razítkově naše, tak čekáme možná i tři čtvrtě roku. Naštěstí ty postupy na Slovensku jsou takové, že si dítě můžeme vzít jakoby na dlouhodobý návštěvní pobyt, aby si zvykalo na rodiče, protože čím dřív je u rodičů, tím dřív si dokáže vytvořit pouto," dodala Adela.

[chooze:article;value:361798]

Ta se v roli maminky viděla už před deseti lety. Osud jí ale v roce 2013 zasadil krutou ránu, potratila. "Byl to pro mě šok, netušila jsem, že každé druhé těhotenství končí potratem. Za celou tuto zkušenost jsem však byla v konečném důsledku vděčná i proto, že jsem dítě čekala s partnerem, se kterým jsem nakonec ani nebyla," hodnotí s odstupem.

O miminko se s Viktorem snažili od roku 2017. A tentokrát byl problém na jeho straně. Svou upřímností tehdy šokoval celé Slovensko. "Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti," přiznal bez okolků.

Vinczeová, rozená Banášová, je známá především na Slovensku. U nás ji ale proslavilo moderování SuperStar v roce 2009 a o rok později Talentmanie. 

Připomeňte si vítěze zatím poslední SuperStar (12/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.