Moderátorka TV Nova otevřeně o svém soukromí: Řekla, jaká je mimo kamery

[chooze:gallery;value:33996]

​Diváci ji už přes rok mohou vídat po boku Romana Staši jako jednu z moderátorských dvojic Víkendové Snídaně. Zároveň Diatilová přináší divákům nejaktuálnější informace v kontinuálním vysílání TN Live nebo zpovídá slavné jako reportérka Života ve hvězdách.

Její parťák jí občas leze na nervy, ale jenom trošku. "Miluje vaření, je to MasterChef, tak si nemůže pomoct a pokaždé musí ochutnávat. Když ve Snídani vaří Besky, Péťa nebo Pavlínka, tak on tam přijde, ani se nezeptá a už si nabírá. Najednou jí a něco tam povídá s tou plnou pusou, to se přiznám, že mi leze na nervy, ale on to ví," prozradila Diatilová.

[chooze:article;value:474241]

​Když se začala před čtyřmi lety pravidelně objevovat na obrazovce, měla trochu obavy z toho, jak diváci přijmou její exotický vzhled. "Od té doby, co jsem na Nově, tak jsem dostala jenom jednu jedinou rasistickou zprávu a stále to platí. Žádnou jinou jsem nedostala. S rasismem jsem se nesetkala ani v dětství," podotkla moderátorka.

Jaká je, když se vypnou televizní kamery? "Záleží na tom, s kým jsem. Ale doufám, že jsem přátelská, společenská a veselá. Mí nejbližší kamarádi mi říkají, že jsem trochu herečka a trochu blázen, což snad diváci nepoznali. Baví mě cestování a nejlepší je, když mám čas vyjet a poznat novou zemi a kulturu," přiznala.

[chooze:article;value:530396]

​Málokdo o ní ví, že také ráda zpívá. "Dřív jsem se tomu trochu věnovala, tak když mám volno, občas zpívám rodině. Dělám jim takové malé koncerty. Mám i dva psy, kterým se věnuji," popsala Diatilová trochu víc své soukromí.

Šestadvacetiletá moderátorka ale zatím ještě nenarazila na pana Božského. "Žádnou drahou polovičku teď nemám. Jsem otevřená všemu, ale jsem opatrná při seznamování on-line. Člověk nikdy neví, s kým vlastně komunikuje na té druhé straně. Ale otevřená tomu v rámci možností jsem," řekla.

Konkrétní typ mužů sic nemá a snaží se to nechat osudu, přesto prozradila, jací muži ji přitahují. "Mně se obecně líbí snědší muži s tmavými vlasy a vousy. To má u mě úspěch, také se mi líbí tetování. Když muž splňuje tohle všechno, tak tam už je poloviční šance na úspěch," uzavřela Diatilová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.