Moderátorka TV Nova se zranila na dovolené. Ve studiu musí sedět

Před nedávnem se Inna Puhajková se svým přítelem vypravila na krátkou dovolenou do Itálie, kde navštívila mimo jiné Pisu proslulou památkami i slavnou šikmou věží. Odtud vyrazili vlakem na výlet také do Florencie, k neštěstí pak došlo před deseti dny, bezprostředně po návratu do Pisy.

"Stalo se mi to hned na nádraží. Stačila vteřina nepozornosti, špatně jsem šlápla na schodech a neštěstí bylo na světě," říká pro TN.cz Inna, která má na noze přetržené vazy a drobnou zlomeninu.

[chooze:article;value:473577]

​Populární moderátorka ani navzdory zdravotním komplikacím neztratila chuť do práce. Ve vysílání ale při moderování Sportovních novin nemůže stát, a diváci ji tak zcela výjimečně mohou vidět, jak ve studiu sedí na barové židličce.

"V kostymérně jsme také trochu bojovali. Pro moderování vsedě se hodí trochu jiné oblečení. Vyloučili jsme variantu krátkých pouzdrových šatů a zvolili jsme kalhotový overal, aby se mi na té židličce sedělo pohodlně a abych si případně mohla nohu pokrčit," vysvětluje.

Jejímu příteli teď přibyla nová povinnost a Innu, jež momentálně nemůže řídit, vozí do práce. "Se zraněním ale nejsou jen komplikace. Kolegové mi teď musejí nosit kávu," dodává s nadsázkou hvězda Sportovních novin. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.