Moderátorka TV Nova zamířila do nemocnice. Přinesla s sebou spoustu plyšáků

Nefalšovaná radost z plyšáků, úsměvy od ucha k uchu a nadšení ze setkání s tváří televize Nova Kristinou Kloubkovou. Tak to v pondělí vypadalo v nemocnici v Motole. "Plyšáky mám moc ráda, mám doma moc plyšáků, i když mi je 14," radovala se jedna z obdarovaných dívek.

"Nova pomáhá je iniciativa, která pomáhá převážně dětem. Tak jsme je tady byli navštívit. Chodíme do Motola často, protože tady opravdu pomáhají jak dětem, tak rodičům," dodala pak k návštěvě nemocnice moderátorka.

[chooze:article;value:508827]

"Děti byly nadšené. My jsme rádi za každou takovouto akci, protože některé děti mají vážné srdeční problémy a musí tu ležet i delší dobu. Je to pro ně takové zpestření," pochvaloval si návštěvu i přednosta dětského kardiocentra Ondřej Materna.

K charitě se rozhodl přidat i jeden z tatínků dnes dvouleté holčičky, které v dětském kardiocentru v Motole zachránili život. Už tuto sobotu je v plánu speciální benefice. "Bude to ve své podstatě sportovní den s programem pro děti i dospělé. Bude tam u toho nějaká kulturní vložka, muzika a dražby dresů," popisuje tento tatínek, Ladislav Chmelík, chystanou akci v Mýtě na Rokycansku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.