Módní trendy pro zimní sezónu. Punk, dlouhé sukně a kostkované vzory

Řada lidí si potrpí na to, aby se oblékala podle nejnovějších módních trendů. Inspirovat se jimi mohou ale i ti, kteří si na sebe v zimě vezmou cokoliv, jen aby jim nebylo chladno. Jedním z trendů letošní zimní sezóny budou dlouhé sukně a šaty. Ideálně ty, které sahají až na zem. Na materiálech příliš nezáleží, ale v módě bude kůže.

V oblibě budou pasy ve tvaru přesýpacích hodin. Těch mimo jiné docílíte například použitím pásků nebo korzetů. Nosit se mohou téměř ve všech outfitech. Nejlépe v kombinaci s dlouhými rukavicemi. Na své si přijdou i ti, kteří chtějí být v zimě v pohodlí. Vedle totiž nesáhnete s o pár velikostí větším bomberem. Přisadit k němu můžete i zimní čepici.

[chooze:article;value:481806]

Podle francouzské odnože webu Vogue budou přes zimu v módě u žen kravaty. Můžete tak z ní udělat nevšední doplněk ke košili a sukni nebo si ji obléct ke smokingu. V chladných dnech si okolo krku můžete dát okázalé barevné šály.

Květinové vzory jsou především věcí jara a léta. Na oblečení je ale můžete mít i v zimě. Špičkoví návrháři je však nedávali na světlé pozadí, ale na tmavé nebo černé. Nosit se budou také punkovější kousky jako pocta zesnulé návrhářce Vivienne Westwoodové.

Netradiční módní přehlídka. Návrhář předvedl kolekci se psy (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.