Moment, kdy začala nenávist mezi Meghan a Kate. Za vše může krejčí

Princezniny nové šaty. I tak by se dal pojmenovat počátek sporů mezi princeznou z Walesu Kate a vévodkyní ze Sussexu Meghan. Podle deníku Daily Mirror zatoužila Meghan před lety po nových šatech od britského návrháře Erdema Moralıoğlua, mezi jehož zákaznice patřila také vévodkyně Kate.

A právě Kate dostala při výběru nové garderoby přednost, což se Meghan, která v minulosti jeho šaty také oblékala, nelíbilo. "Vždyť ani není královna," měla údajně na účet své sokyně prohlásit. Nebyla to jediná situace, kdy si obě vjely do vlasů kvůli šatům. Hádku měly vyvolat také šaty princezny Charlotte na svatbu Meghan a Harryho. Podle Kate totiž neměly správnou velikost. 

[chooze:article;value:483468]

Jak to všechno mělo být, se možná už brzy dozvíme v nové knize, jejíž autorkou by mohla být Meghan. V poslední době totiž nebylo po Harryho manželce ani vidu, ani slechu. Jak poznamenal deník New Zealand Herald, manželé měli uzavřít smlouvy na několik knih. Je proto možné, že Meghan nyní po mužově vzoru pracuje na své vlastní knižní zpovědi.

Harryho kniha se takřka ihned po svém vydání stala bestsellerem, a to přesto, že podle posledních průzkumů není princova popularita příliš veliká. Dokonce je méně oblíbený než jeho strýc princ Andrew, který se zapletl do sexuálních skandálů kolem Jeffreyho Epsteina. Vydavatelé knihy proto byli zaskočeni takto velkým úspěchem. A podle britského Expressu chtějí kout železo, dokud je žhavé, a brzo vydat i Meghanin pohled na život v královské rodině.

Harry s Meghan chtějí omluvu od královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.