Monarchie mě potřebuje, myslela si Meghan. Expertka řekla, o co jí šlo

Vévodkyně Meghan čelila v královské rodině mnoha potížím. Její rozporuplné pocity měly začít už po prvním turné v roce 2018, kdy krátce po svatbě vyrazili s princem Harrym do Austrálie. Odbornice na britskou monarchii Tina Brownová uvedla, že Meghan měla pocit, že ji panovnická dynastie potřebuje mnohem víc než ona ji.

"Brala rodinu jako ekvivalent filmového trháku a chtěla získat postavení první dámy, která bude zářit ve světlech reflektorů," popsala podle britského deníku Express Tina Brownová. Bývalý zaměstnanec paláce navíc prozradil, že Meghan připadaly některé body programu cesty značně staromódní.

Meghan věřila, že její hvězdná záře převyšuje to, co jí monarchie nabízí. Podle expertů nedokázala bývalá herečka přijmout fakt, že královská rodina spolupracuje jako jeden tým, aniž by měl někdo potřebu vynikat, zveřejnil portál Mirror.

[chooze:article;value:475251]

Na turné po Austrálii si Meghan několika malými gesty získala oblibu lidí, jenže za úspěch se náležitě dmula pýchou. A požadovala, aby ji za to rodina ocenila. "Nemohu uvěřit, že za to nedostávám zaplaceno," slyšelo několik zaměstnanců říkat vévodkyni, poznamenal ve své knize autor Valentine Low.

Asi rok po úspěšné cestě vévoda a vévodkyně ze Sussexu oznámili, že se chtějí vzdát pozice pracujících členů královské rodiny. V březnu roku 2020 tak učinili a začali nový život ve Spojených státech amerických, od té doby na povrch vyplouvají problémy, kterým v monarchii čelili.

Meghan shodila další bombu na královskou rodinu. Podívejte se, co prozradila v rozhovoru:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.