Monika Bagárová po fiasku s koncertem: Ukázala, co ji drží nad vodou

[chooze:gallery;value:30243]

​Monika Bagárová se omluvila fanouškům, které její rozhodnutí zrušit koncert v největší hale Česka zklamalo. Lidé by si však podle ní měli uvědomit, že i ona je lidská bytost, která má city. Na sociálních sítích teď ukázala, co je pro ni v životě nejdůležitější.

Po ztroskotaném snu o velkolepém koncertu tráví čas hlavně s dcerou Ruminkou. Právě ta zpěvačku nejvíce povznáší na duchu. Společně vyrazily na ukázku tanečního kroužku. "Já jsem to dnes viděla spíš na to, že se jen mrkneme a ona se hned zapojila," přiznala zpěvačka, že jí zápal dcery udělal velkou radost.

[chooze:article;value:554143]

Poslední dny pro Bagárovou nebyly nejlehčí a pohled na šťastnou Ruminku byl prý pohlazením na duši. "Roztává mi srdíčko," svěřila se popová ikona, když pozorovala tančící dcerku.

Té se teď snaží věnovat ze všeho nejvíc. Užily si spolu hned několik aktivit plných zábavy. "Tetovačky jedeme," zveřejnila posléze zpěvačka, jak si s holčičkou hrají se samolepkami.

[chooze:article;value:551351]

​Zrušení koncertu pro zpěvačku představovalo velké trápení. "Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela," vysvětlila na instagramu.

Monika Bagárová o velkých plánech. Má v sobě oheň, řekl Leoš Mareš (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.