Monika Bagárová sdílela video ze soukromí. Jen tohle teď zvládám, říká

[chooze:gallery;value:30243]

​Monika Bagárová na sociálních sítích sdílela dojemné video s dcerou Ruminkou. Té s oblibou zpívá, že je jejím vysněným štěstím. "Tento song ve mně vždy bude vzbuzovat obrovské emoce," popsala Bagárová.

Nejenže píseň je o její dceři, klip dokonce mapuje to, jak Ruminka vyrůstala. "Jediný můj videoklip, na který se mohu dívat pořád dokola. Je v něm ta bezpodmínečná láska, pravda a naše nádherné chvíle," vysvětlila.

[chooze:article;value:549370]

S fanoušky se podělila i o soukromé video, kde holčičku drží v náručí a zpívá jí. "Tady měla Ruminka krásné dva roky," dodala Bagárová a prozradila, že právě její milovaný song Vysněná uslyší diváci na připravovaném koncertě v největší hale Česka. "Těším se, až zazní Vysněná v O2 areně," dodala zpěvačka.

Podpořila ji i letošní účastnice Survivora Ornella Koktová, která má jako matka tří dětí pro píseň velkou slabost. "Tenhle tvůj song ve mně taky navždy probudí jen ty nejsilnější emoce spojené s dětmi. Díky," okomentovala Ornella. "Nejkrásnější čistá láska mezi maminkou a dítětem," přidala se jedna z fanynek Bagárové.

Bagárová je v jednom kole. Má v sobě oheň, říká Mareš (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.