Moře vyplavilo tajemnou nestvůru. Žena si myslela, že je to mimozemšťan

Tvor má průsvitnou hlavu, šedé tělo a dvě ploutve různé velikosti. Záda mu pokrývají podivné ostny. Nad tím, co by to mohlo být, si lámou hlavu i odborníci.

Na nález britské seniorky Marylin Inglisové upozornil portál Mirror. "Něco takového se jen tak nevidí. Okamžitě jsem se zastavila a nevěřícně zírala. Vypadalo to jako mimozemšťan z jiné planety," prohlásila.

Fotky nejprve ukázala rybářům stojícím opodál, ti se ale prý s ničím podobným nikdy nesetkali. "Těžko říct, jak dlouho to na té pláži bylo. Bylo to dlouhé asi 60 centimetrů, mohlo to ale nabobtnat," pokračovala Inglisová.

[chooze:article;value:491821]

Vědci si nejsou stoprocentně jistí, domnívají se však, že by se mohlo jednat o rejnoka, píše list PolsatNews. "Nejspíš ho předtím chytili rybáři a pak ho ztratili. Někdo mu musel uříznout ploutve," řekli experti z britské Organizace na ochranu moře.

Inglisová tvora na pláži nechala, nikoho k němu nepřivolala. "Byla jsem k smrti vyděšená, vůbec jsem na to nechtěla sahat. Doufám, že to našel někdo jiný a prozkoumají to odborníci," uzavřela. 

Muže vyděsil neznámý tvor. Na hladině plul desítky metrů (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.