Motorkář v Praze ujížděl policii a naboural. Tragická nehoda uzavřela tunel

Motorkář policistům začal ujíždět v brzkých ranních hodinách v momentě, kdy policie spustila majáky a chtěla, aby sjel ke krajnici. "V momentě, kdy policisté zapnuli majáky, začal řidič motocyklu ujíždět vysokou rychlostí. Ve Zlíchovském tunelu nezvládl řízení a vlivem vysoké rychlosti způsobil havárii," sdělila pro TN.cz mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. 

Mladý řidič po nárazu v tunelu na místě zemřel. "Policisté ihned prováděli resuscitaci, která byla bohužel neúspěšná," dodala mluvčí. Okolnostmi nehody a úmrtím mladého muže se nyní zabývají pražští policisté. 

[chooze:article;value:520741]

​Kvůli tragédii byl Zlíchovský tunel uzavřený zhruba čtyři hodiny. "Po dobu zásahu složek a v době odstraňování následku byl tunel uzavřený ve směru na Prahu," řekla mluvčí. První školní den tak byla doprava v Praze ucpaná kvůli kolonám, které se tvořily na Strakonické ulici a dálničních příjezdech. 

Podobný případ se stal také v červenci letošního roku, kdy motorkář zběsile ujížděl policii a hrozí mu dva roky za mřížemi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.