Mrtvou matku dvou dětí našel v řece muž. Jsem médium a využil jsem dar, řekl

Více než tři týdny pátrali policisté po 45leté Nicole Bulleyové. V neděli pak našli tělo v řece nedaleko místa, kde se dotyčná ztratila. Vyšetřovatele na něj upozornil Jason Dean Rothwell. Ten o sobě prohlašuje, že je psychické médium a jasnovidec, píše portál Mirror.

"Nebyl jsem požádán policií ani Nicolinou rodinou, abych se zapojil do tohoto případu. Ale když jsem viděl divoké spekulace, rozhodl jsem se využít svůj dar, abych se pokusil najít Nicole Bulleyovou," uvedl Rothwell.

[chooze:article;value:490882]

Muž byl totiž v posledních dnech spatřen spolu se svým přítelem u řeky Wyre a vypadalo to, že oba pomáhali policii, uvedl portál Daily Mail. Řada médií navíc zveřejnila také snímky z místa, na kterých byl i Rothwell.

"Ano, jsem to já na fotkách v médiích, které v současné době kolují v souvislosti s případem Nicole. Ano, v neděli jsem to byl já a můj přítel, kdo to nahlásil a pomáhal policii s vytahováním těla z řeky," doplnil Rothwell.

[chooze:gallery;value:30219]

​​​Policisté ještě v pondělí večer potvrdili, že mrtvý člověk je skutečně pohřešovaná Bulleyová. "Chtěl bych poděkovat policii za jejich pomoc, podporu a otevřenost, se kterou s námi jednali po naší výzvě. Jasnovidci nebo média zjevně nejsou těmi, se kterými se policie setkává každý den. Vážíme si respektu, který se nám dostal," uzavřel Rothwell.

Nicole Bulleyová se ztratila 27. ledna, když byla na procházce se svým psem. Jediné, co se po zmizelé podařilo kriminalistům tehdy najít, byl mobilní telefon. Ten zůstal ležet na lavičce poblíž řeky Wyre. Na stejném místě našli pobíhat i jejího psa.

[chooze:article;value:487833]

Vyšetřovatelé nyní zjišťují příčinu úmrtí ženy. "Musíme nechat policii, aby případ vyšetřila a uzavřela," řekla britská ministryně vnitra Suella Bravermanová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.