Muž dal synovi jméno hned po porodu. Neměla jsem souhlasit, říká matka

Mladá matka se trápí kvůli tomu, že souhlasila s manželovým návrhem jména pro syna. Dlouho se na něm nemohli shodnout, a tak muž přišel se svým návrhem jen chvilku poté, co se žena probudila z narkózy po porodu. Ta ještě omámená s jeho nápadem souhlasila, jenže brzy začala litovat. Pokaždé, když si představí, že syna oslovuje jménem Kilián, zalije ji vlna smutku. 

Těžce nese, že nedokázala prosadit jedno ze svých oblíbených jmen. Neodhodlala se však přijít s tím, že by jméno syna změnili. "Nemohli jsme se shodnout na jménu pro syna. Nakonec jsem souhlasila s manželovým favoritem," svěřila se podle britského listu Independent zoufalá maminka.

[chooze:article;value:491857]

"Rok po synově narození jsem toho hrozně litovala, nedokázala jsem se ale přimět to změnit. Myslím si, že kdyby manžel věděl, že se trápím už tři roky, nechal by mě to před lety změnit," vysvětlila podle webu Honey posmutnělá žena.

"Miluji jména pro děti a přemýšlela jsem o nich už jako malá holka. To, že jsem nemohla použít svá oblíbená, mě ničí. Pokaždé, když si představím, že synovi říkám Kilián, cítím se divně. Je mi líto, že mu nemohu říkat jménem, které miluji," zalitovala žena. "Svého chlapečka úplně zbožňuju a o to větší vinu kvůli všemu cítím," dodala.

[chooze:article;value:483013]

"Je to naprosto normální jméno, nemáte důvod cítit se provinile," napsal ženě pod její příspěvek jeden z uživatelů. "Pokud byste ho pojmenovali jako psa, bylo by to jiné, ale vy jste mu dali normální jméno," řekl další. A mnozí se přidali, že je to vlastně hezké jméno. "Je velmi pěkné slyšet, že se vám jméno Killián vlastně líbí," poděkovala žena za podporu.

Moderátor TV Nova prozradil jméno pro miminko. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.