Muž měl na Slovensku zneužívat děti a nakazit je pohlavní chorobou. Obětí je více

Muže z okresu Sobrance v pondělí soud po obvinění poslal do vyšetřovací vazby, informoval web tvnoviny.sk. "Obvinění bylo možné vznést na základě důkazní situace, na základě dosud získaných důkazů a na základě provedených nezbytných procesních úkonů. Vzhledem k tomu, že oběťmi v tomto případě je několik nezletilých osob, bylo nutné a nezbytné postupovat velmi citlivě, způsobem odpovídajícím jejich věku a následkům, které nastaly," informovala policie na facebooku.

Několik nezletilých obětí totiž podle kriminalistů zneužil právě 31letý obviněný z východu Slovenska. "Stejné bylo nejen místo, ale i způsob, jakým ke spáchání skutků docházelo. Obviněný muž dokonce používal i stejnou 'návnadu', kterou nezletilé přesvědčil, aby splnili jeho úmysly," uvedli policisté.

[chooze:article;value:526930]

Doposud ztotožnili kriminalisté tři děti ve věku sedm, osm a 11 let, které měl obviněný nakazit. Není ale podle policistů vyloučené, že je obětí ještě více. Vyšetřování stále probíhá.

Konkrétně je momentálně muž obviněný ze sexuálního zneužívání, ohrožování pohlavní chorobou a pokusu o sexuální násilí. "Aby však nebylo zmařeno nebo ztíženo další vyšetřování, ale především s ohledem na citlivost případu a nízký věk obětí, není vhodné zveřejňovat bližší nebo podrobnější informace," dodali policisté.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.