Muž měl napadnout ostrahu v obchodě. Pátrá po něm policie

Ve čtyři hodiny odpoledne bezpečnostní kamera zabrala muže, který kradl vystavené zboží. Doprovázela ho žena, s níž na videu krátce komunikoval. Pak následuje jeden rychlý pohyb a zboží mizí v náprsní kapse, kterou si muž pohotově zapíná. Muže krátce poté zastavila ostraha supermarketu a krádež mu překazila.

S tím se ale zřejmě nemohl smířit a do obchodu se vrátil následující den večer. Snad proto, aby si vyřídil s ostrahou účty. Při hádce měl vytáhnout nůž a ostraze vyhrožovat. Pak utekl.

"Pachateli, po jehož totožnosti v současné době pátráme, klademe za vinu to, že vyhrožoval ostraze objektu pravděpodobně bodnou zbraní," sdělil policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

[chooze:article;value:526950]

Věk muže kriminalisté odhadli na 40 let. Je střední postavy a má tmavé vlasy s výraznými kouty. Kriminalisté by také rádi mluvili se ženou, která se pohybovala v jeho těsné blízkosti a muži dělala patrně doprovod.

"V daném případu jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vydírání," řekl Robovský. Pachateli v případě dopadení a následného odsouzení hrozí trest odnětí svobody od dvou do osmi let.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.