Muž měl obří účty za elektřinu a nevěděl proč. Pak zašel na půdu a bylo jasno

Pete Wenzler z Ohia v USA se nemohl přestat divit poté, co mu vítr odfoukl kryt vstupu na půdu. "Dům mám postavený už dva roky a celou dobu tam svítila žárovka," napsal Wenzler nevěřícně na sociální síti Reddit.

K příspěvku přiložil fotku svítící žárovky, o které nikdo neměl nejmenší tušení, na nepoužívané půdě. "Vždy jsem byl ten starý mrzutý otec, co se rozzlobí, když moje rodina nezhasne nějaké světlo v domě," vtipkoval s tím, že ho toto zbytečné osvětlení za ta léta dozajista stálo nějaký ten dolar, píše portál Newsweek.

[chooze:article;value:491833]

​Jeho příspěvek se na sociální sítí stal virálním a baví se tím desetitisíce uživatelů. Ti se podivovali hlavně nad skutečností, že se Pete na půdu svého domu během dvou let vůbec nešel podívat. "Tuhle žárovku rozsvěcí ten jeden spínač, o kterém nikdo neví, co přesně zapíná," bavil se na účet majitele domu jeden z uživatelů.

Podle dalších komentářů žárovku zapnuli duchové a démoni, podle jiných sloužila jako osvětlení pro mývaly žijící na půdě. "Zlobil jsem se na sebe, že jsem na půdu nezašel dříve. Svítila tam roky a nikdy jsem se tam nepodíval. Přemýšlel jsem i nad tím, jak žárovku vypnout. A také o kolik méně potom budu platit za elektřinu," uzavřel Wenzler.

Ceny energií Češi zvládají líp, než čekali. Nejchudší ale stále mají obavy (03/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.