Muž měl v MHD v Plzni obtěžovat dívky, jednu dokonce osahával. Hledá ho policie

Dosud neznámý pachatel měl podle informací policie 12. září mezi čtvrtou až pátou hodinou odpoledne obtěžovat dvě nezletilé dívky v Plzni. "Ty jely autobusem náhradního spoje linky číslo 2A na vozovce ulice Vejprnická," informovala v pondělí na webu policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Jednu z nich měl dokonce osahávat v oblasti hýždí. Kriminalisté se případem zabývají pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Na základě zjištěných informací se vyšetřovatelům podařilo sestavit dva identikity muže, který se měl jednání dopustit.

[chooze:article;value:523226]

Dotyčný je tmavší pleti a hubenější postavy. Má krátce střižené černé vlasy a černé strniště. Oblečené měl černé kalhoty a tmavé triko s krátkým rukávem. Na hlavě měl nasazenou kšiltovku tmavé barvy s velkým kšiltem.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany a případné svědky události, kteří jsou schopni identifikovat osobu na přiloženém identikitu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," vyzvala Raindlová.

Policie dopadla sexuálního násilníka, který měl v Českém Těšíně obtěžovat ženy. Více se dozvíte v následující reportáži (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.