Muž na Liberecku cestou do práce zmizel. Pátrají po něm policisté i hasiči

Policisté a hasiči pátrají po 49letém Dominikovi Veselém. Dominik v pondělí ráno nedorazil do práce a u přehrady v Rudolfově pak jeho šéf našel jen jeho opuštěné auto. "O jeho vypátrání nás požádala jeho manželka, která má o něj obavy, protože dnes nenastoupil do svého zaměstnání," dodala mluvčí liberecké policie Ivana Baláková.

[chooze:article;value:503028]

"Dopoledne jsme neúspěšně pátrali po pohřešovaném v okolí přehrady v menší formaci. Pátrací tým jsme posílili o příslušníky Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje a psovody Sboru dobrovolných hasičů Hejnice. Pomáhá nám i vrtulník Letecké služby Policie ČR," informovali na twitteru policisté.

"Nasazena byla i speciální technika – šestikolka z liberecké stanice a čtyřkolka z Tanvaldu," doplnili pak k pátrání hasiči. Ti také v místě pátrání zřídili mobilní operační středisko, a do pátrání zapojili dokonce i bezpilotní průzkumný letoun.

Dominik odjel ve svém Peugeotu 208 šedé barvy kolem páté hodiny ráno do práce ve Cvikově na Českolipsku. Tam už ale nedorazil. Navíc má vypnutý mobilní telefon. Vysoký je 180 centimetrů a je atletické postavy. Má krátké hnědé vlasy. Na sobě by měl mít hnědé kalhoty tříčtvrteční délky. "Pokud jste ho někde zahlédli, volejte prosím neprodleně naši linku 158," vyzývá veřejnost policie.

Muž stíhaný za vraždu se skrýval v Argentině. Policie ho dostala do ČR po 15 letech:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.