Muž přežil vážnou dopravní nehodu. Pak ho srazilo projíždějící auto

Tragicky skončila série dopravních nehod na dálnici D1 mezi Humpolcem a Jihlavou z noci na pondělí. "Před třetí hodinou ranní zde došlo nejdříve k nehodě mezi dvěma vozidly. Řidič dodávky se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do před ním jedoucího osobního auta. To bylo nárazem odraženo do krajových svodidel a následně do pravého jízdního pruhu, kde skončilo na střeše," sdělila redakci TN.cz prvotní zjištění policistů jejich mluvčí Dana Čírtková.

"Poté se účastníci této dopravní nehody pohybovali po tělese dálnice. Projíždějící řidič s dalším osobním vozidlem pak tyto osoby zřejmě přehlédl a jednu z nich srazil. Jednalo se o řidiče havarovaného osobního vozidla. Tento muž vážným zraněním podlehl," dodala Čírtková. Řidiči obou vozidel měli být cizinci. Spolu s nimi cestovaly také spolujezdkyně. Jedna, ta z osobního auta, skončila v nemocnici.

[chooze:article;value:520672]

"Na místě zasahovaly tři pozemní posádky záchranářů. Jednu osobu s lehkým zraněním jsme transportovali na urgentní příjem nemocnice v Jihlavě. Druhé osobě, sražené osobním vozidlem, již nebylo možné pomoci a svým vážným zraněním na místě nehody podlehla," doplnil k nehodě mluvčí záchranářů Petr Janáček.

Další účastníci obou nehod byli ošetřeni na místě nehody bez nutnosti jejich převozu do zdravotnického zařízení. Podle policie bylo místo nehody ještě před sedmou hodinou ráno stále průjezdné pouze levým jízdním pruhem a tvořila se tam kolona. Po sedmé hodině už se ale místo podařilo plně zprůjezdnit.

Řidič po nehodě na D6 vystoupil z vozu. Smetlo ho projíždějící auto, zemřel (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.