Muž riskoval život tancem na jedoucím náklaďáku. Zemřel po srážce s mostem

Řidič v americkém Houstonu ve státě Texas natočil muže, který tančil na střeše jedoucího náklaďáku. Jeho snaha o upoutání pozornosti se mu ale nevyplatila. Muž se nedíval na cestu a nevšiml si, že se blíží k mostu.

Včas sice zaznamenal blížící se první nadjezd a s cílem vyhnout se srážce si lehl na střechu náklaďáku, následně ale vstal a v tanci pokračoval. Přibližující se další překážka tak mužově pozornosti unikla.

[chooze:article;value:341189]

Právě druhý most se stal muži osudným. Po srážce byl převezen do nemocnice, kde byl prohlášen za mrtvého. Podle deníku Mirror mu bylo asi 25 let. 

​Žena, která údajně jela čtyři auta za náklaďákem, deníku Daily Mail řekla, že muž po nárazu spadl na silnici. "Na zemi byla krev. Viděla jsem zkroucené tělo se zlomeným vazem a přelámanýma rukama. Byl to hrozný začátek dne," popsala svědkyně.

Policie začala případ vyšetřovat. Není ale známo, jak se mladík na střechu náklaďáku dostal. Ani co ho k nebezpečnému počínání vedlo. Řidič náklaďáku policii řekl, že o muži na střeše nevěděl.

Podle deníku Metro se počet případů, kdy lidé hazardují se životem tím, že se snaží dostat na jedoucí vozidla, v posledních měsících zvýšil. V červnu zaznamenaly newyorské kamery skupinu nejméně osmi lidí, kteří se pohybovali po střeše jedoucího metra. Nešlo přitom o první podobný případ.

Obrovský hazard se životem. Žena na přejezdu nedbala závor a šla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.