Muž se pokusil zavraždit manželku. Šlo o nešťastnou náhodu, hájí se

Děsivá scéna se měla odehrát na ubytovně v Kožlanech, kde spolu manželé žili. Žena z Moldavska už nechtěla ve vztahu plném násilí a bolesti pokračovat, a tak manželovi oznámila, že se s ním rozchází. Jenže ten na její rozhodnutí zareagoval zvlášť brutálním způsobem.

Podle obžaloby ženě nejprve zacpal ústa roubíkem a zalepil jí obě ruce za zády, aby se nemohla bránit. Poté jí poranil intimní partie zábavní pyrotechnikou. Exploze ženě způsobila závažné zranění genitálií a začala silně krvácet. Protože prosila a naléhala, obžalovaný ji nakonec odvezl do nemocnice. Tam si pak vymyslel příhodu o tom, že si manželka ublížila, když zvedala něco těžkého.

[chooze:article;value:555523]

​Žena přežila výbuch petardy v těle jen díky včasné operaci lékařů. Proti manželovi ale odmítla vypovídat. Svěřila se kamarádce, která následně předala informace policii.

Podle znalců si byl muž plně vědom svého agresivního chování a svým činem reagoval na záměr poškozené se s ním rozvést kvůli dlouhodobému násilí. Během své výpovědi se hájil tím, že k odpálení petardy došlo nešťastnou náhodou.

Státní zástupce pro něj navrhuje trest odnětí svobody na 20 let se zařazením do věznice se zvýšenou ostrahou a vyhoštění z České republiky na dobu neurčitou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.