Muž se v Plzni vrhl do kolejiště, aby zachránil psa. Smetl ho vlak

Nehoda se stala krátce před půl šestou v úseku Plzeň-Valcha a Plzeň-hlavní nádraží. "V 17:20 přijali záchranáři oznámení o nehodě vlaku a chodce na rozhraní Borského parku a Českého údolí. Na místě ošetřili asi 30letého muže, který utrpěl vážná zranění na horní polovině těla," uvedla k neštěstí mluvčí krajských záchranářů Mária Svobodová.

​Podle policie 31letý muž riskoval vlastní život, aby zachránil domácího mazlíčka. "Snažil se zachytit psa, který vběhl do kolejiště. Následně došlo ke střetu s vlakem. Pes na místě uhynul, muže si převzali do péče záchranáři," shrnula policejní mluvčí Michaela Raindlová.

[chooze:article;value:493599]

"Pacient byl při vědomí transportován na emergency Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín," dodala Svobodová. Kvůli nehodě byla na několik hodin v úseku přerušená doprava. Plně zprovoznit se ji podařilo ještě během večera.

Během čtvrtka se vážná nehoda na trati stala také v Moravanech na Pardubicku. Motorový vlak srazil Škodu Octavii. Lokálka zrovna převážela šest lidí a v autě byl jenom řidič. Právě ten skončil v nemocnici, více si přečtěte na TN.cz.

Po srážce s vlakem skončil v nemocnici řidič auta:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.