Muž střílel v ulicích Sabinova. Policistům uvedl bizarní důvod

Mimořádná událost se stala v sobotu večer v centru Sabinova v Prešovském kraji. Starší muž měl podle svědků z místa střílet z auta. Na místě incidentu se měli nacházet romští obyvatelé, kteří se rychle schovali v nejbližším nákupním centru. "Bylo tam více lidí, mezi nimi moje sestra a sestřenice, velmi se lekli," popsal jeden z očitých svědků webu Pluska.sk.

Na místo ihned přijeli policisté v několika autech a začali po muži pátrat. Přivolali také zásahový tým z Pohotovostního policejního útvaru (PPÚ), jehož úlohou byla případná eliminace střelce. Po muži pátrali v bytovkách v okolí místa, kde se incident stal.

[chooze:article;value:528475]

​Okolo jedenácté měli policisté vyjít ze vchodu jedné bytovky se starším mužem, který s nimi odjel na policejní stanici. Tam jim podle televize Markíza řekl, že trénoval na Silvestra.

Podle Gabriely Gabošové z Krajského ředitelství Policejního sboru v Prešově se při incidentu nikdo nezranil. "Na prověření události byly vyslané víceré policejní složky. Policie omezila na svobodě podezřelou osobu," uvedla Gabošová pro agenturu TASR. Doplnila, že policie se případem intenzivně zabývá a prověřuje všechny okolnosti této události.

 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.