Muž v Pardubicích vypínal sousedce kotel. Mrzla a neměla teplou vodu

Bylo to v městské části Doubravice. Venku bylo 5 °C a žena měla doma chladno. Obrátila se proto na městskou policii. A když strážníci vstoupili do bytu, který patří městu, našli nájemníky v obývacím pokoji v bundách.

Žena tvrdila, že za vše může soused, který údajně chodí kotel vypínat. A viděla ho prý i ten den. Hlídka u něj zazvonila, a ačkoli mu nedala dýchnout, dospěla k závěru, že je nejspíš pod parou.

[chooze:article;value:491257]

Společně šli do kotelny, kotel byl vypnutý, a muž si u plynového zařízení dokonce zapálil cigaretu. To byla pro strážníky poslední kapka. Zjistili, že soused nemá v kotelně co dělat, klíče nepatří do rukou jemu, ale má je mít správce. A tak mu je zabavili.

 Muž se posléze přiznal, že své sousedce skutečně naschvály dělá. Nejenže žena neměla doma teplo, ale taky jí netekla teplá voda.

Podle pardubické městské policie jde o přestupek proti občanskému soužití a mužovy naschvály brzy projedná správní orgán. Ten mu může udělit několikatisícovou pokutu. Žena už zase topí a hlídce tvrdila, že se sousedem mají konflikty prakticky denně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.