Muž v Praze měl napadnout dvě ženy. Bezdůvodně jim dal pěstí do obličeje

První ženu měl muž pěstí udeřit do obličeje na Karlově náměstí v Praze v pátek 22. září. Způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhou pak měl napadnout v Belgické ulici v pondělí 6. října ve chvíli, kdy se dívala do telefonu.

"Osmadvacetileté ženě způsobil krvácivou ranku v délce 15 milimetrů. V obou případech pak z místa události utekl," sdělil policejní mluvčí Jan Rybanský. Podle policistů dotyčný útočil bezdůvodně.

[chooze:article;value:527925]

Kriminalisté už muže zadrželi, je podezřelý z výtržnictví. Domnívají se však, že mohl napadnout více lidí, kteří jeho násilné chování ale neoznámili. Jejich případné svědectví by ale bylo důležité pro další vyšetřování případu. "Touto cestou se obracíme na další poškozené, aby se dostavili na kteroukoli policejní služebnu nebo kontaktovali linku 158," vyzval Rybanský.

Podle zjištění policistů podezřelý užívá drogy. "A jako důvod svého jednání v obou případech uvedl skutečnosti, které nedávají smysl," uzavřel Rybanský.

Vše zachytila kamera:

Po muži, který měl napadnout ostrahu v obchodě v Liberci, pátrá po něm policie Více se dozvíte v následující reportáži (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.