Muž v Praze onanoval před recepční. Brňan si tak zase krátil čekání na sestru

Neznámého muže hledá pražská policie. Podezřívá jej z nepřípustného chování, kterému měl vystavit recepční hotelu na Senovážném náměstí. To, co v hotelové lobby prováděl, natočila kamera.

Muž přišel do hotelu v noci z 8. na 9. října. Okolo půlnoci zazvonil na recepční, která mu otevřela, a chtěl si pronajmout pokoj. Neměl s sebou však doklady, a tak se rozhodl počkat, než mu je přinese manželka, aby se mohl ubytovat.

Čekání si však měl krátit velmi netradičním způsobem. "Hovořil s recepční a do toho začal znenadání masturbovat. Udivená žena ze strachu dělala, že to nevidí, a bála se, aby ji jakkoliv nenapadl," uvedl mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

[chooze:article;value:523762]

Po zhruba hodině a půl se muž zvedl a z hotelu zmizel. Zaznamenala ho však kamera, díky které mají policisté jeho popis. Hledají zhruba třicetiletého snědého muže s tmavými vlasy a výraznou pleší a kouty. Podle způsobu, jakým se měl ukájet, policisté soudí, že je to levák.

Muži podezřelému z výtržnictví nyní hrozí až dvouletý trest. Policisté žádají veřejnost o pomoc s hledáním. Pokud muže na záznamu poznáte, obraťte se na linku 158.

Podobný případ řešili ve čtvrtek také strážníci v Brně. Přímo na ulici tam odpoledne stál muž s kalhotami staženými ke kolenům a před očima sousedů onanoval. Na některé z nich dokonce mával, aby šli blíž.

[chooze:article;value:460574]

Strážníci jej našli seděl na schodech domu. O tom, že šlo o muže, na kterého si sousedé stěžovali, nebylo pochyb. Neměl na sobě spodní prádlo a kalhoty měl stále rozepnuté. Muž ve věku asi 45 let ale v první chvíli popíral, že by prováděl nějaké nepřístojnosti.

Podle svých slov totiž pouze čekal na svou sestru. "Ochotně ale dodal, že se prý ambulantně léčí na psychiatrii a před nedávnem se údajně vrátil z vězení, kde pykal za stejné protiprávní jednání. Po krátké odmlce se nakonec přiznal, že se na ulici skutečně uspokojoval," řekla mluvčí brněnské městské policie Jana Pokorná.

Strážníci jej nakonec předali státní policii, která ho nyní podezřívá z trestného činu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.