Muž vyhrál pohádkově vysoký jackpot. Po roce měl štěstí znovu

Třiašedesátiletý Wayne Murray z amerického Brooklinu má zřejmě štěstěnu na své straně. Podařilo se mu totiž něco, o čem si mnozí nechávají jen zdát. Dvakrát za sebou vyhrál stamilionový jackpot. A to dokonce jen 16 měsíců po sobě, píše CNN.

V obou případech si podle deníku The New York Post koupil los za 30 dolarů, tedy zhruba 700 korun. Po setření výherních políček ho ale čekal šok. Z prvního a následně i druhého losu vyhrál deset milionů dolarů. To je v přepočtu 230 milionů korun. 

První i druhý los si ale nechal vyplatit jednorázově, a tak byla jeho výhra nakonec o něco nižší. I tak ale dostatečně vysoká na to, aby Murrayovi zajistila pohodlí do konce života.

[chooze:article;value:517610]

​​Takovému štěstí se nedivil jen Murray, ale i prodavač, od kterého si výherní losy koupil. "Jaká je šance, že vyhrajete dvakrát za sebou? To se nedá pochopit," řekl. Podle jeho slov si ale novopečený milionář chodí kupovat losy i nadále a je stále tím stejným "skromným chlapíkem".

To, že Murrayova peněženka praská ve švech, byste prý nepoznali ani podle sousedů. Jeho sousedka Constance Bryaneová prý ani nevěděla, že něco vyhrál. "Je v tomto směru velice skromný. Až ho příště potkám, musím mu pogratulovat," řekla.

Muži jackpot změnil život. Vyhrál 40 miliard korun, koupí ženě prstýnky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.