Muž z Ostravy 20 let uniká před policií. Vypadá jako slavný herec, píší lidé

Velké pozdvižení vyvolal na sociální síti příspěvek, ve kterém slovenská policie požádala veřejnost o pomoc při pátrání po padesátiletém muži z Ostravy. Hledaný se jmenuje Marián Pechar. Podle policistů je na útěku už 20 let a k dispozici je zhruba 30 let starý černobílý snímek.

Podle policejní databáze je muž vysoký 170 až 175 cm, je střední postavy, má hnědé oči a naposledy měl hnědé vlnité vlasy. Pátrání po něm bylo vyhlášeno 15. listopadu 2004!

"Na jmenovaného vydal Okresní soud v Čadci příkaz k zatčení ve věci trestného činu zanedbání povinné výživy. Hledaný se úmyslně skrývá, přestože ví, že je proti němu vedeno trestní stíhání," upřesnila pro deník SME policejní mluvčí Gabriela Kremeňová.

"On to není Patrick Swayze?" napsal pod fotografii hledaného muže Matúš. Vzhledem k tomu, že se pod příspěvkem objevilo několik obrázků Swayzeho, například z jeho nejslavnější role ve filmu Hříšný tanec, není jediný, komu hlavně typickým účesem z přelomu 80. a 90. let zesnulou hollywoodskou hvězdu připomíná.

Další v něm vidí Kurta Russella. "Však je v Hollywoodu!" napsal diskutující, který příspěvek doplnil o gif Russella z jedné z jeho slavných rolí. A není sám, kdo má podobný názor. Jiným připomíná Mortena Harketa, frontmana norské skupiny A-HA.

[chooze:article;value:503132]

​Podle Lenky by měl být Pechar zapsaný do Guinessovy knihy rekordů coby nejlepší hráč na schovávanou. Další se podivují, jestli si policie vážně myslí, že na základě více než 20 let starého snímku muže najde. "Dyť by se tam nepoznal ani on sám!" píše jeden z diskutujících.

Každopádně tipy, kde by se muž mohl nacházet, přijme slovenská policie i prostřednictvím soukromé zprávy na svém oficiálním facebookovém profilu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.