Muž za pár hodin sexuálně napadl čtyři dívky. Dvěma bylo teprve 13 let

Na policii se po 16. hodině nezávisle na sobě obrátily dvě přibližně 13leté dívky. Muž je měl oslovit s přirozením v ruce a masturbovat. 

"Poté, co si dívky jeho počínání všimly, tak měly z místa okamžitě utéct. V obou případech se měl muž za nimi vydat a přitom se je snažit osahávat na různých částech těla," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

[chooze:article;value:474438]

V příštích dvou hodinách se měl podobného počínání dopustit ještě přinejmenším dvakrát. Za 19letou dívkou údajně vběhl do panelového domu, kde ji měl přes kalhoty osahávat na intimních místech. Když začala hlasitě křičet, dal se na útěk.

Na ulici si potom vyhlédl 17letou dívku, za kterou šel a u toho se uspokojoval. "Dívka měla začít před mužem utíkat, ovšem na zledovatělém chodníku podklouzla a upadla. Toho se měl muž snažit využít a na zemi začal dívku osahávat. Dívka se měla bránit a muže několikrát udeřit do oblasti hlavy. Po chvíli měl muž svého jednání zanechat a z místa utéct," pokračoval Kopřiva.

[chooze:article;value:473960]

Policisté okamžitě rozjeli pátrání a v úterý krátce před polednem podezřelého muže, který se podle mluvčího skrýval, zadrželi.

"Sokolovští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stadiu pokusu, zločinu pohlavního zneužití a přečinu výtržnictví," uzavřel Kopřiva.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.