Muž ze Šumperska měl virtuální sex se ženou z Asie. Připravila ho o 20 tisíc

Na svůj krátký vztah s dívkou z Asie jen tak nezapomene mladík ze Šumperska. Na internetové seznamce se s ní dal dohromady v polovině srpna a nějaký čas si dopisovali. Po chvíli jej dívka přesvědčila, aby se přesunuli na aplikaci Telegram.

Měla pro to dobře promyšlený důvod. Díky Telegramu se spolu mohli spojit skrze video chat. "Mladá žena se v něm objevila nahá, a tak netrvalo dlouho a mezi párem začaly erotické hrátky na dálku," popsala situaci mluvčí olomoucké policie Miluše Zajícová.

[chooze:article;value:510111]

Jenže to celé byla past. Dívka se totiž po chvíli odpojila a jediné vysvětlení, které mladík dostal, byla jeho nahrávka, kterou jeho společnice pořídila. Zároveň dostal vyděračskou žádost: buďto dívce pošle peníze, nebo se video dostane k jeho rodině a známým.

Mladík zaplatil. Přišel tak o 20 tisíc korun. Zároveň ale nepříjemnou událost nahlásil policistům, kteří začali po dívce pátrat kvůli podezření z vydírání. "Nenechte se zlákat k erotickým hrátkám ve virtuálním prostředí. Poskytnuté materiály mohou být lehce zneužity," dodala Zajícová.

Drzost podvodníků nezná mezí. Snaží se vyvolat emoce, tvrdí psycholog:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.