Muži na Svitavsku měli umučit svého známého. Brutalitou zaskočili i policii

Tvrdý zásah byl podle policie nutný. Podezřelého se bála celá vesnice i ti, kteří u něj přechodně bydleli. "Vybudoval kolem sebe takovou auru strachu, protože to je vyznavač bojového umění," vysvětlil kriminalista Milan Šimek.

Muž měl podle policie stavení proměnit v útočiště pro drogově závislé a vládnout v něm pevnou rukou. Po porušení pravidel pak měl držet a fyzicky napadat jak muže, tak i ženy. V létě 2022 měl podle kriminalistů jednu ze svých obětí s kumpánem utýrat. 28letý muž prý dvojici cosi dlužil.

[chooze:article;value:538844]

Dojeli si pro něj až na Břeclavsko a převezli do domu v obci Pohodlí na Svitavsku. Právě v jeho sklepení měli obvinění muže několik dní mučit. I za pomoci nástrojů.

Policie ukončila vyšetřování a spis předala na Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové s návrhem na obžalobu. Mučící praktiky, o nichž se píše ve složkách, byly prý tak brutální, že policie mužům navrhla výjimečný trest. Jejich oběť několikadenní týrání ve sklepě nepřežila. Jak se dvojice zbavila těla, o tom se mezi sousedy jenom šuškalo. Policie stále nechce říct, zda už tělo našla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.