Myslela si, že má pod domem veverku. Našla tam hibernujícího medvěda

Nečekaného návštěvníka objevila Američanka Tyler Dashukewichová pod svou terasou. "Psi byli vystrašení a koukali se směrem k terase. Myslela jsem si, že to bude veverka, zajíc nebo něco podobného," řekla Tyler podle agentury SWNS.

Její bratr Vinnie se tak podíval pod terasu, aby zjistil, co jejich mazlíčky tak děsí. Nikdo z nich rozhodně nečekal, že narazí zrovna na velkého černého medvěda. "Byla jsem v šoku. Myslela jsem si, že to bude malý medvěd, ale byl opravdu velký," dodala podle deníku The Mirror Tyler. Šelma si vybrala její domov k přečkání zimy a hibernaci.

[chooze:article;value:483246]

Rozhodla se tak zavolat connecticutské ochránce zvířat, kteří přišli s pouhou radou. Doporučili ženě, aby medvěda polila horkou vodou nebo ho vyděsila hlasitými zvuky. Rozespalé zvíře by poté samo odešlo jinam. "Nechtěli jsme ho obtěžovat, tak jsme ho tam nechali," řekla.

V domě však žije i se svou čtyřletou dcerou. "Dobré je, že je docela zima, takže si venku moc nehrajeme, ale nedovolím jí, aby se k němu přiblížila," uvedla Tyler. Podle Dashukewichové bude medvěd pod její terasou nejspíš další tři měsíce. "Ještě jsem neslyšela, že by medvěd přezimoval pod něčí terasou," zakončila.

Medvěd pod terasou Tyler Dashukewichové:

https://www.youtube.com/watch?v=l2WjJaJ_Vo4

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.