Moderní bydlení

Na bratislavském sídlišti našli mrtvolu. Muž měl na sobě jen ponožky

Bratislavská policie v úterý zasahovala na sídlišti Petržalka. Žena, která se po sídlišti zrovna procházela, tam našla tělo bez známek života. Mrtvolu zhruba 30letého muže nalezla podle deníku Topky na staveništi zhruba 500 metrů od nejbližšího panelového doma.

Bezvládné tělo údajně leželo na zemi téměř nahé, na sobě měl muž jen ponožky. Žena si prý původně myslela, že jde o panenku či atrapu. "Byla jsem se projít a z dálky jsem viděla ležícího nahého člověka. Nevěděla jsem, co to je, myslela jsem si, že to je nějaká věc," popsala kolemjdoucí deníku TV Noviny.

"Nejdřív jsem byla rozklepána. Volala jsem domů a řekla, co vidím v tom bahně a potom jsem zavolala policejní hlídku. Byli rychlí," dodala. Policie prý byla na místě během pár minut. ​"Policisté Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě aktuálně prověřují okolnosti této události," potvrdila mluvčí bratislavské policie Jana Šimunková.

[chooze:article;value:531852]

Podle TV Joj u sebe zhruba třicetiletý muž neměl žádné doklady a jeho totožnost tak zatím není známá. Na první pohled bylo prý patrné, že má po těle drobné modřiny. 

Policie okolí uzavřela a na místě zasahovalo osm policejních aut. Jak se muž na staveniště dostal a zda šlo o násilnou trestnou činnost, je předmětem vyšetřování.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.