Na Dádu Patrasovou se usmálo štěstí. Felixovi konečně odpustila staré křivdy

Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. To platí i u Dády Patrasové, kterou několik týdnů trápila ošklivá chřipka. Během nemoci při ní trpělivě stál její manžel Felix Slováček, obstarával nákupy a o svou lásku se ochotně staral. Díky tomu měla zpěvačka čas se pořádně vyležet. "Mám se hezky, už jsem zdravá," potvrdila redakci TN.cz herečka, která tři týdny proležela v horečkách.  

"My jsme s Felixem sblížení přes čtyřicet let. Mezi námi je to teď v klidu," popsala Dagmar Patrasová, že u nich doma konečně panuje pohoda a vše špatné je již minulostí. "Podnikáme spolu celý život," dodala Dáda, že i přes nedávné hádky Felixe považuje za životní lásku.

[chooze:article;value:488037]

​Královna dětských srdcí se už cítí v plné síle, a tak se rovnou pustila do práce. "V mé kanceláři už plánuji nové projekty. Řeším tradiční představení pro děti. Prostě, jak to dělám celý život," sdělila zpěvačka svůj záměr vrátit se již brzy na pódium. Děti se tak na ni mohou těšit v menších vystoupeních, na které se Dáda nejvíce soustředí. Dodala, že větší muzikál zatím v plánu nemá.

S Felixem si konečně užívají zasloužený klid a vychutnávají si spíše každodenní radosti. "Dovolenou zatím neplánujeme," prozradila herečka. Dáda si tak alespoň může splnit přání z konce roku a soustředit se hlavně na své štěstí. "Není nad to, udělat si čas jenom pro sebe a nechat se hýčkat," sdílela představitelka princezen na instagramu.

[chooze:gallery;value:30031]

Dádu s Felixem usmířila vážná nemoc. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.