Na dálnici D1 do sebe narazily dva kamiony. Na místo vyrazil vrtulník

[chooze:gallery;value:31526]

Na dálnici D1 narazil jeden kamion do druhého. Náraz odnesla hlavně kabina jednoho z tahačů. Řidič ve voze zůstal zaklíněný a posléze ho museli vyprostit hasiči.

"V 9:48 ráno jsme přijali oznámení z linky 112 o dopravní nehodě na dálnici D1, kdy na osmém kilometru ve směru na Prahu došlo ke střetu dvou kamionů. Dálnici jsme z důvodu této dopravní nehody, ale i sesedání vrtulníku, museli ve směru na Prahu uzavřít," sdělila redakci TN.cz za policii Středočeského kraje Vlasta Suchánková.

[chooze:article;value:500240]

"Hasiči na místo dorazili v 9:58. Řidič byl ve voze zaklíněný, provedli jsme tedy vyproštění a předali jsme ho záchranné službě. Pro vyprošťovací práce jsme museli uzavřít dálnici ve směru na Prahu," informovali hasiči Středočeského kraje, kteří místo zajistili i proti požáru.

"Nakonec byl jeden z řidičů vyproštěn a převezen pozemní cestou do nemocnice. Druhý řidič vyvázl z nehody bez zranění," oznámila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

[chooze:article;value:503094]

"My jsme měli v péči jednoho muže, který měl úraz hlavy. Po ošetření jsme ho převezli do vinohradské nemocnice. Muž byl celou dobu při vědomí a nenacházel se v ohrožení života. Na místo vyrazil i vrtulník, ten však nakonec odvolali zpět a muž byl převážen sanitkou," informovala tisková mluvčí záchranné služby ve Středočeském kraji Monika Nováková.

"V 11 hodin se nám podařilo zprůjezdnit levý a střední jízdní pruh, takže dálnice je aktuálně průjezdná," objasnila dopravní situaci na dálnici mluvčí policie.

K vážné nehodě na D7 vyrazily dva vrtulníky. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.