Moderní bydlení

Na dálnici D35 boural kamion s cukrovou řepou. Řidič je ve vážném stavu

[chooze:gallery;value:37565]

Ranní provoz na dálnici D35 zkomplikovala nehoda. "​Z důvodu dopravní nehody nákladního vozidla je úsek dálnice D35 u Nemilan mezi 267. km (EXIT Slavonín) a 272. km (EXIT Nemilany) ve směru od Ostravy na Olomouc uzavřen," informovali olomoučtí hasiči v sedm hodin ráno. 

V opačném směru byl jeden jízdní pruh otevřený. Provoz se podle policie podařilo obnovit o půl třetí odpoledne.

Nehoda se stala už před čtvrtou hodinou ráno. Mluvčí Hejtman uvedl, že 47letý řidič nákladního auta dle vlastních slov usnul. "Poté narazil do svodidel a převrátil se," dodal. 

[chooze:article;value:576434]

"Tahač skončil v protisměru a z tohoto důvodu byla dálnice v místě nehody uzavřena v obou směrech. O půl šesté se podařilo zprovoznit jeden jízdní pruh směrem na Ostravu," uvedl dále Hejtman.

"Kabina kamionu zůstala po nárazu viset na mostě ve volném prostoru mezi jízdními směry. Lezecké družstvo provedlo velmi náročné vyproštění řidiče za pomoci žebříků a hydraulických nástrojů," dodali hasiči.

Kamion vezl cukrovou řepu, která se vysypala na dálnici. Hasiči řidiče zajistili, aby nevypadl z kabiny, a poskytli mu první pomoc. Poté ho předali do péče záchranářů. Řidič kamionu utrpěl velmi vážné zranění.

Uzavřený úsek dálnice D35:

Nehodu, při které v Praze zemřela mladá dívka, neovlivnili tuningoví řidiči. Policie je nehledá. Podívejte se na pondělní reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.