Na Hodonínsku se srazila auta. Zranilo se šest lidí, z toho dvě děti vážně

Událost se stala v úterý před 20. hodinou na silnici u Lužic ve směru na Dolní Bojanovice. Srazila se tam dvě osobní auta. Zranilo se dohromady šest lidí, z toho byly dvě děti.

"Na místo jsme vyslali sedm prostředků, a to včetně vrtulníku. Pro nás to byla mimořádná událost. V péči jsme měli šest zraněných. Obě děti utrpěly těžká zranění. Jedno jsme po ošetření letecky převezli na ARO dětské nemocnice, druhé pozemní cestou. Dále jsme ošetřili nezletilou slečnu, která měla lehká poranění. V péči jsme měli tři dospělé. Jednoho muže, který utrpěl těžká poranění, a dvě ženy. Jedna má středně těžká poranění a druhá lehká," popsala mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

[chooze:article;value:523081]

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS). "Pomáhali jsme u šesti osob s první pomocí spolu se záchranáři. Provedli protipožární zabezpečení a připravovali místo na přistání vrtulníku," informovali hasiči na sociální síti X.

Příčinu nehody budou nyní zjišťovat policisté. Silnice byla v době vyšetřování události uzavřená a řidiči museli využít objízdné trasy.

U Slaného se na začátku září srazilo auto s kamionem. Podívejte se na záběry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.