Na kapotě jedoucího auta ležel muž a trhal stěrače. Řidička se bála o život

Divoká scéna se před několika dny odehrála v Bratislavě. Po rušné Galvaniho ulici jelo auto s neobvyklým nákladem. Na kapotě ležel muž, kterého neodradilo ani to, že se auto rozjelo. Pokračoval v útoku na vozidlo, přičemž se soustředil zejména na stěrače, které utrhl.

Situace byla pro svědky humorná, do smíchu však nebylo řidičce zmíněného auta. Naopak. Podle portálu tvnoviny.sk se obávala o svůj život. Muže se neúspěšně snažila odradit rozjetím po ulici, ten se však nevzdal.

[chooze:article;value:492670]

Konflikt začal na parkovišti. "Po zastavení vozidla na parkovišti měl muž uvedenému vozidlu ulomit obě zpětná zrcátka, poškodit přední stěrač a kopat do karoserie s výhrůžnými slovy adresovanými 48leté ženě sedící ve vozidle," řekla bratislavská policie.

Jízdu přerušila až zasahující policie, kterou muž na kapotě počastoval řadou urážek. Oba účastníky podivného divadla si předvolala. Na služebně vyšlo najevo, že 48letý muž, který auto řidičky napadl, byl zároveň jejím expřítelem a nešlo o první takový útok.

Video z útoku zveřejnila facebooková stránka Zomri. Podívat se na něj můžete zde:

Muž nakonec skončil v policejní cele. Policie jej nyní podezřívá z trestného činu výtržnictví a poškození cizí věci. Navíc na místo incidentu přijel vlastním autem, přestože měl zákaz řízení. Bizarní útok se mu tak může ještě vymstít.

Hazard na Slovensku. Auto s českou SPZ řídil teprve 11letý chlapec:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.