Na Kladensku vyhasly dva lidské životy. Osobní auto tam narazilo do náklaďáku

U Třebíze na Kladensku ve čtvrtek odpoledne vyhasly při nehodě osobního a nákladního auta dva lidské životy. "K nehodě došlo okolo 15. hodiny na 30. kilometru silnice I/7. Podle prvotního šetření policisté zjistili, že řidička osobního auta z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s nákladní soupravou," informovala TN.cz mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

"Operační středisko na místo vyslalo dvě záchranářské posádky a jednu lékařskou posádku a také leteckou záchrannou službu z Prahy. Na místě byly zaklíněné dvě osoby, bohužel měly těžká zranění, kterým na místě podlehly," doplnila pak mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

[chooze:article;value:527089]

Podle policie šlo o řidičku a spolujezdkyni z osobního auta. Řidič náklaďáku měl naopak vyváznout z nehody bez zranění. Taktéž dechová zkouška u něj byla podle strážců zákona negativní.

"Kvůli nehodě je silnice I/7 u Třebíze v obou směrech stále uzavřena," sdělila pak Richterová redakci TN.cz po páté hodině odpolední s tím, že několik dalších hodin se na tom nejspíše nic nezmění.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.