Na lidi během letu začali padat červi. Letadlo se muselo otočit a vrátit

Nečekané překvapení znechutilo cestující z Amsterdamu do Detroitu. Z kufru přímo na palubě začali podle portálu AIRLIVE na cestující vypadávat červi. V reakci na nechtěné pasažéry se posádka společnosti Delta Airlines rozhodla Airbus A330-300 otočit a vrátit se zpět na letiště do Amsterdamu.

"Moje rodina a já jsme seděli v řadě přímo před červy. Paní hned za námi letuškám řekla, že jí červi spadli na hlavu. Fuj. Otočil jsem se a oni se třásli na sedadle," napsal podle deníku Bild jeden z cestujících na sociální síť Reddit.

[chooze:article;value:540975]

Podle AIRLIVE patřilo zavazadlo jednomu z dalších cestujících v ekonomické třídě. V kufru měl shnilou rybu zabalenou v novinách. "​Je skvělé letět dvě hodiny letadlem a zjistit, že tu je shnilá ryba a cestují s námi červi," napsala uživatelka Kelce na síť X. Cestovatelku kontaktoval deník Daily Mail a podle ní dostali cestující kompenzaci a náhrady za ubytování.

​Než společnost Delta Airlines přiznala skutečný důvod, mluvila podle Bildu o technických problémech. Kufr posádka dala do pytle ke spálení. Letadlo se otočilo nad Británií nedaleko Manchesteru a vrátilo se na letiště Schiphol, odkud předtím vzlétlo. Po důkladném vyčištění se letadlo ve středu vydalo znovu na cestu do Detroitu.

Letadlo se proměnilo v ohnivou kouli. Lidé si to natočili na telefon (01/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.