Na Mělnicku našli ubodaného muže, podezřelého dopadla zásahovka

[chooze:gallery;value:37419]

​Tragická událost se odehrála kolem 18. hodiny v poklidné čtvrti rodinných domů. V jednom z nich měl zaútočit syn na otce, zjistila na místě TV Nova.

Pobodanému zhruba 60letému muži už nebylo přes snahu přivolaných záchranářů pomoci. Policisté ulici uzavřeli a začali pátrat po pachateli. Před 21. hodinou přijela na místo zásahová jednotka a nad obcí začal kroužit policejní vrtulník s termovizí.

"Chudák, teď hledají jeho syna," řekla TV Nova žena ze sousedství. Podle ní jde o vážně psychicky nemocného muže. "Táta na něj byl hodný, odmítal ho nechat zbavit svéprávnosti, snad to neudělal on," dodala sousedka.

Informaci o mrtvém otci a synovi na útěku potvrdil další z místních obyvatel.

[chooze:article;value:572197]

​Na facebookových stránkách obce se objevila policejní výzva ke spolupráci při pátrání po důležitém svědkovi J. B. Relaci zveřejnila i policie na svých webových stránkách. Muž měl být ozbrojen. Označení za důležitého svědka je v podobných případech taktický postup při hledání podezřelého.

Členové zásahové jednotky společně s policisty prohledávali obec i okolí. Měli k dispozici i svědectví, jakým směrem muž opustil místo tragické události.

Před půl dvanáctou v noci příslušníci zásahové jednotky hledaného dopadli na polní cestě vedoucí k vodochodskému letišti, zhruba kilometr vzdušnou čarou od ulice, kde se neštěstí stalo.

Muže odvezli na místo činu a poté pryč. Informace o tom, kam putoval, zatím nejsou k dispozici. Převážela ho zásahová jednotka, což není běžné. Obvykle podezřelého předají uniformovaným policistům.

Případ vyšetřují středočeští kriminalisté specializující se na nejzávažnější násilnou trestnou činnost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.