Na obrazovky míří nový seriál Policie Hvar. Vyšetřovat bude zločiny v Chorvatsku

Odlehčená kriminálka odehrávající se v krásném prostředí, plná humoru a hvězd. Taková je Policie Hvar. "Má procedurální vyšetřování, takže se diváci můžou těšit na krásnou a chytrou křížovku, jako je v Kriminálce Anděl. Ale my jsme si mohli popustit uzdu své fantazie," řekl scenárista David Musil.

Nový originální seriál zavede diváky na chorvatský ostrov, kde ústřední dvojice kriminalistů pomáhá objasňovat zločiny českých a slovenských turistů. "Moje jméno je Ivana Štefaniková, pocházím z Bratislavy a myslím si, že jsem tam byla vyslaná, protože v Bratislavě jsem někomu lezla na nervy, a myslím si, že jsem byla až moc ambiciózní, tak se mě trochu chtěli zbavit a poslali mě sem," popsala svou roli Alžběta Ferencová.

[chooze:article;value:539856]

"Moje postava se jmenuje Michal Pokorný. Je to detektiv v rámci toho našeho žánru, je to hlavně humor. Není to nic navážno," uvedl herec Jakub Štáfek.

"Jsou to úplné protiklady, nebo aspoň dost velké, a to je k sobě v tom seriálu přitahuje, je tam jiskření," dodala Ferencová.

Česko-slovenskou dvojici vyšetřovatelů doplní ještě Bořek Slezáček a Tomas Sean Pšenička. "Ty vraždy využívají to prostředí, ve kterém se nacházíme," podotkl Pšenička. Nový kriminální seriál Policie Hvar z prostředí prosluněného Chorvatska si nenechte ujít už v neděli večer na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.